Klubaften alm.

Åbent hus. Nye interesserede er velkomne! Vi spiller skak og hygger os. Måske lidt undervisning?

Klubaften alm.

Analyseaften

Vi analyserer nogle interessante spil fra holdturneringen. Læring og undervisning er altid godt!

Klubmesterskab

Vi spiller klubturnering! Nye er dog stadig velkomne. Vi skal nok finde plads til jer!

Holdskak

Holdskak 2. runde Alm. klubaften.

Analyseaften

Vi analyserer nogle interessante spil fra hold-eller klubturnering. Undervisning/ læring, samt alm. klubaften. Nye altid velkomne!

Klubmesterskab

Vi spiller klubturnering! Alm. klubaften Håber på masser af nye spillere.

Holdskak

Næste runde i holdskak-turneringen. Husk at du altid kan gå ind under Turneringer i menuen, og se de sidste resultater!

Analyseaften

Vi analyserer interessante spil fra holdturneringen/klubmesterskabet. Læring/ undervisning, samt alm. skakaften m. spil og hygge!

Juleafslutning

Sidste aften før juleferien. Der er tradition for gløg, slik og kage, samt kaffe. Samt måske et lille spil!